Известие

Collapse
No announcement yet.

Покупка Алфа 156 2.0ТС Селеспеед

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Novachev
    Първоначално публикувано от zimin
    абе тва за 600-те слева е моооого пресилено.за 600 кинта ще си направя основен ремонт най-много да иска от време на време смяна на дебитомер или някой друг носачи т.н.
    Чесно за 600 лв ще ти е труднод анаправиш ремонт само бутала и сегменти на АЕ са 600лв да не говорим за съпътстващите части.
    Не подценявайте поддръжката на Алфата частите които слагате трябва да са качествени което в повечето случаи означава и скъпи. Няколко пъти вече съм си патил от евтини части оито в последствие съм сменял с нови скъпи. Мисълта ми е като се обслужва колата да не се пестят пари от евтини части.
    казах го просто тъка,но ако найстина отиваха по 600лв на месец...
    или колегата се изхвърля или не е случил на кола
    Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

18300 само за ремонти за една година ли? Ти от дъното на океана ли я взе тази кола
      Alfa Mito 1.4
      156 2.0 155 ex
      156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex

Comment

Първоначално публикувано от nikotm
        18300 само за ремонти за една година ли? Ти от дъното на океана ли я взе тази кола
        Хахах не. Толкова са всички разходи за нея над 3 лв., откакто съм я купил, вкл. цената й разбира се. Нещо не ще да качва снимки в момента, да си постна таблицата с харчовете. Ако трябва да включа и горивото за 20к. км.... хм, ми те такситата са доста евтини, бе
        2014: Deutschland über alles

Comment

е ако включваш и джантите които си сменял примерно 4 пъти щот не са ти харесали може бая над 18к да ги направиш, освен това реално разходите са 7, доколкото разбрах 11 си дал за придобиването на колата
          Honda CB 500
          Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
          Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
          Зелен дванайсетак от яките (то други няма)

Comment

Първоначално публикувано от lord_chuldarkar
            е ако включваш и джантите които си сменял примерно 4 пъти щот не са ти харесали може бая над 18к да ги направиш, освен това реално разходите са 7, доколкото разбрах 11 си дал за придобиването на колата
            Точно така. 7 000 за 12-13 месеца прави 5-600 на месец. Надявам се, че следващата година ще е по-малко. А за джантите - само 2 комплекта съм й взел засега

Comment

:P

Добре, все пак мисля да я взема въпреки негативните коментари, по принцип се занимаваме с коли и мотоциклети, главно внос германия на колите тази кола ми изпадна от един колега който от време на време внася от швейцария, алфата е края на 99' ако не се лъжа, климатроник, джанти хубави 16ки, нови гуми, салона е перфектен, външни забележки въобще няма, след като продадох а4-то ми трябва да си остава някоя кола с която да мога да пътувам и мисля що да не е тази, на малко под 3000 евро може да ми остане на номера, от германия е трудно на хубави пари да вземеш италиянска кола, точноо тези селеспееди ги гледах миналата седмица като бях но цените бяха доста високи, а и тук ги гледам също държат цени, та заслужава ли си тази кола да се остави при положение че ще се кара адски много или да подкарвам друга

Comment

Ама откъде ги получаваш тези негативни коментари? Нали нас ни питаш в тая тема, а тук не видях негативен коментар. Ако слушаш хора, които никога не са карали Алфа, ама знаят, че италианските коли са пълен кенеф, тва е друг въпрос.

Comment

Пич ако е читава не се притеснявай за подръжката, ще ти прави кев дори да си я правиш.....аз първоначално на селеспиидка се бях спрял, но въпрлеки че правих голяма телефонна консултация с селеспиидокаращ проявих излишен стрес точно за този робот, но пък и в същия момент ми изпадна сегашното ми возило, и съм предоволен, макар че найстина нямах нищо против селеспиидка......просто такъв ми е бил късмета...пък и също е швейцарка.....има ръждичка тук там, но двг и основните консумативи са повече от перфектни......не му мисли и ако е читава я грабвай докато не са те преварили....
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Re:

Първоначално публикувано от devilheart
                    600лв на месец? хах ................а майстори за слеспеед не са се родили още мисля
                    да но има хора които доста добре знаят какво става и как работи робота. селеспийда не търпи особено много намеси освен да се сменят датчици и потенциометри.

мнението за този тип превключване на скорости съм го писал многократно, така че няма да се повтарям.
                    а удоволствието от селеспийда е невероятно. следващата ми алфа пак ще е със селеспийд
                    Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                    sprint tropheo
                    155/1.8
                    156/2.0 Selespeed

Comment

бе да ви кажа (ама аз дъм луд инат) моята за 2 години и половина ми е излязла около 10 000 още отгоре. Ама аз съм болен случай,повечето знаят . Като се има предвид два двигателя по 2000 лева (работата не я слагам ,щот парите за работата ми се върнаха ,както и за някои от частите) ,около 2000 лева пътна помощ ( тоя с репатрака ми стана първи приятел) единия път от варна си идвахме с него,... покупки на масла - около 1000 лева(на всяко правене и ново масло),двата дадчика на робота за селеспиида(тогава само алекс ауто успяха да ми открият проблема след три дневно седене на колата )а единия дадчик беше 237 лева ,другия 247 ако не се лъжа.Така , мммм дебитомер (ама него не съм го плащал,подарък ми е от Боян Дебелия от Ванто трейд-тоя сето катастрофира с кембъла)нови свещи 240 лева,570 лева (преди една седмица) за нова предница,8 лева ,крушка на габарит (сега е изгоряла другата)400 лева ,щото един спря в мен преди година на четвърти километър с едно пежо 307... и другото съм го забравил ,ааа колата е купена за 16500 април 2006 година- 130 лева номера( контролен номер )

sigpic
                      Alfa Romeo 159 EX

Comment

Working...
                      X